Tivoli klar til sæson nr. 170

Blandt nyhederne i år er øget fokus på havens restauranter. Tivolis restaurantudbud blev for nogle år siden, noterer Tivoli, af nogle betegnet som ”dyrt og dårligt,” i dag findes kvalitet på alle niveauer og inden for mange slags køkkener.

 

Tivolis restauranter serverede i 2011 over 2 mio. måltider, og Tivoli A/S driver selv syv restauranter med plads til over 1.500 gæster samt over 20 caféer og fastfood-steder.

 

Også i år er der flere nyheder på spisesedlen. Brødrene Price åbner ny dansk restaurant i Glassalen, Nimb får ny gourmetrestaurant, Nimb Louise, og Nimb Brasserie er gjort større. Der kommer også en ny Joe & The Juice og i lokalerne, der tidligere rummede spillestedet Sluk-Efter, kommer nyt koncept: ”Cabaret – showtime i Tivoli.”
 
På forlystelsessiden er årets største nyhed, at Radiobilerne har fået nyt design samt et interaktivt skydespil med laser-beamere på køleren til at ramme de andre radiobiler eller mål placeret langs banen. Radiobilerne kørte første tur i 1926.
 
Sommersæsonen byder også på ca. 1.000 koncerter og forestillinger. Også i Koncertsalen og Glassalen er der højt aktivitetsniveau, og næsten hver dag klassiske og rytmiske koncerter, musicals og teater.

I øvrigt forlænges halloween-sæsonen i Tivoli i år til at vare to uger.

 

Generelt har Tivoli 26 forlystelser, som Tivoli selv ejer – hertil kommer 40 spisesteder mm.
Tivoli har ca. 1.800 medarbejdere – de 1.200 arbejder for selve Tivoli.

Skrevet af redaktionen