Tivoli med digital forlystelse

Hub3_HavenDen danske spiludvikler Pointvoucher.com har i sammen med Tivoli udviklet Tivoli Puzzle, der kan spilles på mobilen.

Formålet er at understøtte Tivoli som helårsvirksomhed og at markedsføre sig i ind- og udland. Der er investeret mere end fem millioner kroner i projektet, og over 2.000 brugere har på forhånd meldt sig til at teste det. Der er premiere på Tivoli Puzzle den 1. juli.

Med mobilen i hånden kan man spille sig til gratis entré til Tivoli, en middag eller en musicaloplevelse. Mens brugerne får en gratis oplevelse med spillet, ønsker Tivoli, at spillet bidrager til at styrke Tivoli-brandet og sikrer at flere får lyst til at besøge Haven.

Elisabeth Milton Hemmingsen, Kommerciel direktør i Tivoli: ”Vi kigger derfor hele tiden på initiativer, som kan understøtte os som helårsforretning. Det er helt naturligt, at vi nu også kan tilbyde underholdning uden for murene. Med Tivoli Puzzle får vi mulighed for at flage med vores navn året rundt i Danmark og internationalt”.

Spiludviklere har været rundt i Tivolis forlystelseshave, og fået inspiration til animationer, optaget lyde fra f.eks. Ruchebanen og festfyrværkeriet, som sammen skal give en autentisk oplevelse. Tivoli Puzzle er et ’match 3-spil’, som f.eks. Candy Crush, hvor brugeren skal flytte rundt på fx blomster, påfugle og veteranbiler.

Brugerne kan også spille sig gennem Fredagsrock, Den flyvende Kuffert og få en tur i Fatamorgana. Spillet er gratis at downloade og et voucher-system, gør det muligt at opsamle points, der kan veksles til vouchere, som indløses i Tivoli.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.