Tivoli øger halloween-sæson

tivoli-halloweenDe seneste to år har Halloween i Tivoli haft et samlet besøgstal på over 800.000. Derfor forlænges Halloween-sæsonen med en uge, oplyser Tivoli, der får Monster-parade. Udvidelsen sker bl.a. for at tiltrække flere svenskere.

Tivoli lukker årets sommersæson 21. september, men åbner igen 10. oktober med Halloween, der på få år har udviklet sig til at blive blandt de største efterårsbegivenheder i Danmark. Halloween i Tivoli bliver i år på i alt tre uger – frem til 2. november, oplyser Tivoli.

Blandt nyhederne ved årets Halloween er, at Pantomimeteatret omformes til et skrækteater fyldt med mus. Gæsterne kan også se et nyt scary-show på Krageborgen på Plænen med bl.a. Zombie Dance Show inspireret af Michael Jacksons hit, ’Thriller’.

Analyser fra VisitDenmark viser, at København og i særdeleshed Tivoli står stærkt som turismedestination blandt svenskerne. Hver tredje svensker, der besøger København, er fra Stockholm – og sydsvenskerne ser København som deres nærmeste storby.

VisitDenmarks markedschef i Sverige Peter Krusborg siger i pressemeddelelse fra Tivoli: ”Det er klogt at Tivoli forlænger sin Halloween-sæson til i alt tre uger. Med Tivolis sæsonudvidelse er jeg ikke i tvivl om, at endnu flere svenskere besøger Danmark i efteråret.”

25. oktober kl. 18 ankommer årets største monsterparade til Tivoli med over 300 deltagere ud klædt ud som zombier, gengangere, orker og vampyrer.

Mens Tivoli ved sin første Halloween i Tivoli havde 250.000 besøgende, var tallet for perioden sidste år 417.000.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.