Tivoli øger halloween-sæson

tivoli-halloweenDe seneste to år har Halloween i Tivoli haft et samlet besøgstal på over 800.000. Derfor forlænges Halloween-sæsonen med en uge, oplyser Tivoli, der får Monster-parade. Udvidelsen sker bl.a. for at tiltrække flere svenskere.

Tivoli lukker årets sommersæson 21. september, men åbner igen 10. oktober med Halloween, der på få år har udviklet sig til at blive blandt de største efterårsbegivenheder i Danmark. Halloween i Tivoli bliver i år på i alt tre uger – frem til 2. november, oplyser Tivoli.

Blandt nyhederne ved årets Halloween er, at Pantomimeteatret omformes til et skrækteater fyldt med mus. Gæsterne kan også se et nyt scary-show på Krageborgen på Plænen med bl.a. Zombie Dance Show inspireret af Michael Jacksons hit, ’Thriller’.

Analyser fra VisitDenmark viser, at København og i særdeleshed Tivoli står stærkt som turismedestination blandt svenskerne. Hver tredje svensker, der besøger København, er fra Stockholm – og sydsvenskerne ser København som deres nærmeste storby.

VisitDenmarks markedschef i Sverige Peter Krusborg siger i pressemeddelelse fra Tivoli: ”Det er klogt at Tivoli forlænger sin Halloween-sæson til i alt tre uger. Med Tivolis sæsonudvidelse er jeg ikke i tvivl om, at endnu flere svenskere besøger Danmark i efteråret.”

25. oktober kl. 18 ankommer årets største monsterparade til Tivoli med over 300 deltagere ud klædt ud som zombier, gengangere, orker og vampyrer.

Mens Tivoli ved sin første Halloween i Tivoli havde 250.000 besøgende, var tallet for perioden sidste år 417.000.