Tivoli opjusterer forventningerne

Den gamle Have opjusterer nu sine forventninger til resultatet før skat for 2016. Der ventes nu et resultat på mellem 90 og 100 millioner kroner, oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

Det er anden opjustering på en god måned, da haven opjusterede til 70-80 millioner kroner den 9. december efter tidligere at have ventet 60-70 millioner for hele året, som også var resultat i 2015, skriver business.dk.

”Det gode resultat viser, at vi med Jul i Tivoli har skabt en fast tradition i Tivoli blandt mange af vores gæster. Derudover har vejret i år været med os i den sidste del af julesæsonen og vores forestillinger i salene har været velbesøgte. Det har gjort, at julesæsonen i 2016 har været den mest velbesøgte i Tivolis historie”, siger økonomidirektør, Andreas Morthorst.

Tivoli offentliggør sit regnskab for 2016 den 16. marts og åbner sommersæsonen den 6. april.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.