Tivoli regner med hotel-effekt

Adm. direktør i Tivoli, Lars Liebst, henviser til tidligere erfaringer med Nimb Hotel, som nu efter et par år har positiv effekt på selve Tivoli, skriver epn.dk.

Overnatning på Tivoli Hotel indeholder turpas og entré til Tivoli og Lars Liebst tror, at besøgstallet i Tivoli vil stige på en baggrund. Siden juli har hotellet haft ’soft opening’ med tilbud på overnatning og 35.000 har overnattet samtidig med, der har været livlig trafik fra hotellet til Tivoli for mellem 90 og 95% af hotellets gæster.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.