Tivoli satser millioner på virtual reality

Adm. direktør Lars Liebst har afsat et tocifret millionbeløb til at styrke Tivolis digitale fremtid på både forlystelses- og forretningsområdet, skriver Berlingske.

For forlystelserne vil det ske i form af computersimuleret virkelighed – virtual reality eller VR: ”Vi er på vej ad den vej. Man vil få at se, at hele VR-teknologien bliver en del af Tivoli, og det kommer man ikke billigt til. Det er mange penge, vi vil investere”, siger han til Berlingske ifølge finans.dk.

Samtidig vil Tivoli udnytte mulighederne i forhold til dataindsamling: ”Hvordan går gæsterne rundt i haven? Hvordan bruger de pengene? Hvad efterspørger de? Hvis man kan samle det ét sted, begynder man at være langt”.

I sidste uge kom selskabet med sin anden opjustering på en måned og venter et resultat før skat på 90-100 millioner kroner for 2016.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.