Tivoli tror på Nimb

I marts købte Tivoli Løgismoses halvdel af Nimb for bare én krone og lovede at reducere underskuddet i år, og det mener Tivolis økonomidirektør Claus Dyhr på basis af regnskabet for første kvartal vil lykkes, skriver borsen.dk.

 

Omsætningen for Nimb blev i første kvartal 6,8 millioner kroner, hvilket stort set svarer til forventningerne. Tivoli imødeser fortsat et underskud for hele året, men regner med det bliver betydeligt lavere end de 14,5 millioner kroner, som var resultatet for 2008. En fremregning af kvartalsresultatet viser et underskud på under det halve af sidste år.

Han henviser til, at kendskabet til det nye Nimb er stigende og at gourmetrestauranten Herman i Nimb har fået sig en Michelin-stjerne i marts med øget tilstrømning til følge.

De samlede forventninger for Tivoli fastholdes på et overskud på 30-40 millioner kroner og en omsætning omkring 600 millioner efter et forventet besøgstal på fire millioner.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.