To nye ruter til Costa Navarino

costa navarinoCosta Navarino i Messinia, på den sydvestlige del af Peloponnes i Grækenland, byder i år danske gæster velkommen med to direkte ruter fra København og Billund til Kalamatas lufthavn med Aegean Airlines.

Fra den 16. maj og til oktober lokker destinationen med sin kyststrækning, omgivet af olivenlunde og luksusressorterne Westlin Resort og Romanos.

Resorterne byder blandt andet på smukke haver med de oprindelige planter, infinity pools, to 18-hullers signatur-golfbaner, adskillige restauranter, konferencelokale og spacenter, Anazoe Spa.

En kort køretur fra Costa Navarino ligger flere attraktioner, som findes på Unescos verdensarvsliste. Blandt de mange vidundere finder man det kendte Olympia, Mystras, Apollo Epicurius-templet, det gamle Messini, Nestor Paladset og den velbevarede middelalderby, Monemvasia.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.