Toiletstank tvang BA-fly retur

British-Airways_1.jpgEfter bare en god halv times flyvning mellem London og Dubai måtte et fly fra British Airways returnere på grund af stank fra toilettet.

Ifølge Daily Mail greb kaptajnen efter 30 minutters flyvning mikrofonen og meddelte, at ’ekskrementer i flydende form’ var årsag til den ’afskyelige stank’, som passagererne led under. Han besluttede at afbryde den syv timer lange flyrejse, da kabinepersonalet ikke kunne løse problemet.

Flyet var nået på højde med Bruxelles, men vendte om og landede i London Heathrow, hvor problemet blev løst. Passagererne blev evakueret og fik tilbudt mad og overnatning, hvorefter rejsen blev genoptaget og de nåede frem efter 15 timers forsinkelse.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.