Torleif Nesjan ud af BCD Travel

Efter at Daniel Atteroth for nylig er startet som kommerciel direktør i Sverige og tiltrådt som medlem af den nordiske ledelsesgruppe i BCD Travel Nordic har det været diskuteret, hvilken rolle Torleif Nesjan skulle have femover i BCD regi. Torleif Nesjan’s arbejdsområder skulle efter hvad Stand By erfarer være blevet lagt ind under Daniel Atteroth og Nesjan skulle være blevet tilbudt en ”pakkeløsning”. Men efter et par måneders forhandlinger var vilkårene dog så langt fra hvad Torleif Nesjan fandt acceptabelt, at han valgte at sige stop.

”Jeg har det godt og er glad for min beslutning. Jeg har ikke lyst til at komme nærmere ind på de konkrete detaljer men jeg kan sige, at min afsked foregik i god ro og orden. Jeg kunne nå at få ryddet op og der blev holdt en fin afskedsreception lige før pinsen. Jeg kan oplyse, at jeg allerede skal til et par jobsamtaler men jeg har ikke fået noget konkret job endnu. Jeg er åben for mange ting men vil selvfølgelig helst bruge mine kompetencer i en lignende stilling i rejsebranchen eller måske også i periferien”, siger Torleif Nesjan til Stand By.

Skrevet af Flemming Hastrup