Travel managers uddeler pris ved Danish Travel Award

forretningsrejsende business passagerTURISME: Ved Danish Travel Award den 5. oktober uddeler Danish Business Travel Association som noget nyt sin årlige Anerkendelsespris. Vinderen er fundet, men er selvfølgelig hemmelig til aftenen i Cirkusbygningen.

Hidtil er DBTAs Anerkendelsespris uddelt på foreningens årsmøde. DBTA hylder med prisen en person, virksomhed eller gruppe, som i det forgangne år har gjort særlig forskel for forretningsrejseområdet.

”Vi fik idéen til i stedet at uddele DBTAs Anerkendelsespris ved Danish Travel Award sidste år. Vi sad en del fra DBTAs bestyrelse ved samme bord i Cirkusbygningen og talte om, hvor lidt fokus DTA havde på forretningsrejser – ud over Bedste Erhvervsrejsebureau. DBTAs 35 medlemmer køber trods alt for over 10 milliarder kr. rejseydelser om året,” siger DBTAs general manager, Anne Mette Berg, til standby.dk og tilføjer:

”Vi forelagde tanken om at uddele Anerkendelsesprisen ved DTA for Stand Bys nye direktør, Stig Thygesen, der syntes det var en god idé.”

DBTAs tanke med at flytte overrækningen af Anerkendelsesprisen til DTA er at vise, at mange af foreningens medlemmer gør meget for at fremme det at rejse som forretsrejsende og at prisen dermed får en meget større synlighed.

Alle medlemmer af DBTA kunne indstille kandidater til årets Anerkendelsespris. Der kom 14 forslag – DBTAs bestyrelse valgte tre som nominerede og har nu stemt om vinderen.

I øvrigt har medlemmerne af DBTA i år som noget nyt været med til at stemme om flere af vinderne i de 19 kategorier indenfor Danish Travel Award.

Onsdag den 5. oktober er det igen tid til uddeling af Danish Travel Awards ved den største årlige mingle-aften i den danske rejsebranche.

Det er 22. gang, Stand By arrangerer Danish Travel Awards – det store show afvikles igen i Cirkusbygningen i København og atter med studievært Cecilie Beck fra TV2 Nyhederne som konferencier.

Tak til sponsorerne

Uden sponsorer, intet Danish Travel Award. Foreløbig har Stand By med tak modtaget tilsagn fra: Avis Biludlejning, Billund Lufthavn, Conferencecare, Cirkusbygningen, Falck Global Assistance, Melia Hotels, Travelport og Trippus Event Solutions.