Travelmarket kårer bedste rejseblogs

danmarks-bedste-rejseblogHvilke rejseblogs er de bedste? Hvilke inspirerer sine læsere mest og hvilke giver de bedste råd?

Det besluttede travelmarket.dk at undersøge og holdt konkurrencen ‘Danmarks bedste rejseblog’. 36 rejseblogs deltog og 10 blev udvalgt som finalister, hvoraf tre blev kåret som de bedste.

Vinderen blev Opdagelse.dk – en blog skrevet af Rebecca Line Larsen og Kris Bentzenberg Kristiansen. Opdagelse.dk blev blandt andet valgt, fordi bloggen dækker fænomenet ‘rejser’ fra flere forskellige perspektiver. Den handler om hverdagens rejser og har en god blanding af rejsefortællinger og praktiske råd.

Forfatterne fortæller selv: “Selv om opdagelse.dk kun er en fritidsbeskæftigelse, så drømmer vi om at komme ud og se hele verden og skrive herom på fuld tid. Bloggen skal medvirke til at realisere denne drøm.

Vi brænder for at rejse og hjælpe vores læsere med gode råd, og derfor er vi utroligt beærede over, at alt vores arbejde nu bliver anerkendt.”
Nummer to og tre i konkurrencen blev henholdsvis Backpackerne.dk og Highways-USA.dk. På Backpackerne.dk finder man gode råd og inspiration til rygsæksrejsen. Highways-USA.dk er kilde til information om rejser i USA.
“Rejseblogs kan være værdifulde kilder til information i rejseplanlægningen. Her finder man ofte helt personlige og opdaterede rejseråd fra personer, der elsker at rejse. Vi mener, at rejseblogs og rejsebloggere vil fylde mere og mere i forhold til rejseplanlægning og inspiration på nettet,” siger Content Marketing Manager Kenneth Karl Nielsen fra travelmarket.dk.

Links til de tre bedste rejseblogs i konkurrencen: Opdagelse.dk , Backpackerne.dk , Highways-USA.com

Se de 10 finalister ved at klikke her.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.