Travelport får ny direktør i Norden

travelport, Simon Ferguson

Simon Ferguson fra Travelport.

REJSEBRANCHEN: Direktøren for det globale reservationssystem Travelport i Storbritannien skal fremover også være øverste chef for Travelport i Norden. Den hidtidige nordiske chef får nyoprettet rolle som ansvarlig for Hotelzon, et datterselskab under Travelport.

Amerikanske Travelport leverer årligt distributions- og teknologiske løsninger for milliarder af dollars til den globale rejse- og turistindustri. Nu skal selskabets direktør for Storbritannien, Simon Ferguson, også stå i spidsen for Travelport i Norden.

I Norden udgøres Travelports ledelsesteam af Anita Wagner Feddersen, Peter Cramon og Jette Kongensgaard.

Travelport oplyser, at de nordiske kunder vil mærke ledelsesændringen ved, at de får fordel af yderligere støtte fra de centraliserede funktioner og produkteksperter i selskabets britiske hovedkvarter.

Simon Ferguson har over 20 års erfaring i rejsebranchen indenfor teknologi og digitale medier, og har arbejdet for Travelport siden 2011.

Mathias Andersson, den tidligere regionschef for Travelport Norden, bliver i Travelport-familien, men som Chief Operating Officer i en nyoprettet stilling hos Hotelzon.

Hotelzon, som blev grundlagt i Norden, er en førende leverandør af hoteldistributions-teknologi for B2B i rejsebranchen. Det er et datterselskab af Travelport, som købte det sidste år.

I pressemeddelelse fra Travelport siger Simon Ferguson: “Norden er en af de mest spændende europæiske regioner indenfor rejsebranchen med digitalt kyndige forbrugere, leverandører og agenter og en optimistisk udsigt for leisure- og forretningsrejser. Der er enorme muligheder for Travelports platform og jeg ser frem til at drive vores forretning fremad og bidrage med vækst til vores kunder.”