Tre glade vindere

Fra venstre: Betina Petersen, marketingchef hos DAT- Laura Holm Dalsgaards mor Dorthe, Aarhus - Solveig Bredkjær Pedersen og mand, Viborg - Susanne Maagaard fra Karup og Johannes Østergård, økonomidirektør hos Midtjyllands Lufthavn

Fra venstre: Betina Petersen, marketingchef hos DAT- Laura Holm Dalsgaards mor Dorthe, Aarhus – Solveig Bredkjær Pedersen og mand, Viborg – Susanne Maagaard fra Karup og Johannes Østergård, økonomidirektør hos Midtjyllands Lufthavn

Afstemningen om nyt navn til Ukendt Lufthavn er slut, og der er både valgt nyt navn og fundet tre glade vindere, der i går fik overrakt deres præmier i lufthavnen.

Resultatet af afstemningen blev som bekendt Midtjyllands Lufthavn, og lufthavnschef Frans Bjørn-Thygesen oplyser, at man nu er i gang med at gøre klar til navneskiftet både i forhold til at ændre logo, skilte, flag og alle de andre ting, som indbefatter det nye navn. Det nye navn træder for alvor i kraft i starten af det nye år.

I mellemtiden blev der udtrukket tre heldige vindere blandt de mange, som deltog i afstemningen. Det blev Solveig Bredkjær Pedersen fra Viborg, der løb med Førstepræmien på en uges ferie til Kreta med Apollo Rejser. Andenpræmien (to. t/r flybilletter, overnatning på Copenhagen Island og middag på restaurant Pony i København) gik til Laura Holm Dalsgaard fra Aarhus, mens tredjepræmien (to t/r flybilletter Midtjylland-København) landede hos Susanne Maagaard fra Karup.

De tre vindere modtog deres præmier i lufthavnen, hvor både repræsentanter fra lufthavnen og flyselskabet DAT var mødt op for at lykønske.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.