Tre glade vindere

Fra venstre: Betina Petersen, marketingchef hos DAT- Laura Holm Dalsgaards mor Dorthe, Aarhus - Solveig Bredkjær Pedersen og mand, Viborg - Susanne Maagaard fra Karup og Johannes Østergård, økonomidirektør hos Midtjyllands Lufthavn

Fra venstre: Betina Petersen, marketingchef hos DAT- Laura Holm Dalsgaards mor Dorthe, Aarhus – Solveig Bredkjær Pedersen og mand, Viborg – Susanne Maagaard fra Karup og Johannes Østergård, økonomidirektør hos Midtjyllands Lufthavn

Afstemningen om nyt navn til Ukendt Lufthavn er slut, og der er både valgt nyt navn og fundet tre glade vindere, der i går fik overrakt deres præmier i lufthavnen.

Resultatet af afstemningen blev som bekendt Midtjyllands Lufthavn, og lufthavnschef Frans Bjørn-Thygesen oplyser, at man nu er i gang med at gøre klar til navneskiftet både i forhold til at ændre logo, skilte, flag og alle de andre ting, som indbefatter det nye navn. Det nye navn træder for alvor i kraft i starten af det nye år.

I mellemtiden blev der udtrukket tre heldige vindere blandt de mange, som deltog i afstemningen. Det blev Solveig Bredkjær Pedersen fra Viborg, der løb med Førstepræmien på en uges ferie til Kreta med Apollo Rejser. Andenpræmien (to. t/r flybilletter, overnatning på Copenhagen Island og middag på restaurant Pony i København) gik til Laura Holm Dalsgaard fra Aarhus, mens tredjepræmien (to t/r flybilletter Midtjylland-København) landede hos Susanne Maagaard fra Karup.

De tre vindere modtog deres præmier i lufthavnen, hvor både repræsentanter fra lufthavnen og flyselskabet DAT var mødt op for at lykønske.