Trump sælger Boeing passagerfly til SaudiGulf

SaudiGulf Airlines flåde består foreløbig af fire Airbus A320neo.

I kølvandet på præsident Trumps officielle besøg i Saudi Arabien, er Boeing gået i gang med forhandlinger om salg af 16 langrutefly til det nystartede SaudiGulf Airlines Enten B777 eller B787 Dreamliner.

Det Dammam baserede flyselskab startede operationerne i oktober 2016 med det, der eskrives som et førsteklasses flyselskab, som man ønsker skal markere sig positivt i forhold til andre flyselskaber på det saudiske indenrigs marked.

Indtil videre består flyflåden af fire Airbus A320ceo, men selskabet har afgivet fast ordre på 16 Bombardier CS300.

Nyheden om købet af langrutefly fra Boeing kom som en passus i pressemeddelelsen om de mange handler af militær art, som præsident Donald Trump har indgået med Saudi Arabien under besøget i weekenden.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.