Trump vil begrænse rejser til Cuba

Præsident Donald Trump.

Præsidenten vil i dag, fredag, annoncere en ny Cuba-politik, der er opgør med præsident Obamas diplomatiske opblødning.

Den nye Cuba-politik vil blandt andet indebære strammere regler for amerikanere, der rejser til Cuba og begrænsning for amerikanske virksomheder, der handler med cubanske selskaber kontrolleret af militæret, oplyser kilder fra Det Hvide Hus ifølge Reuters.

Donald Trump lovede under sin valgkamp at stramme politikken over for Cuba, efter at de to lande i 2015 blandt andet åbnede en amerikansk ambassade i Havanna.

Trump vil indføre strammere håndhævelse af rejseforbud for amerikanske turister, der rejser til Cuba og vil sørge for, at amerikanske penge ikke bliver kanaliseret videre til det, som den nye administration kalder en ‘undertrykkende militærdomineret regering’.

Ifølge Det Hvide Hus er der dog ingen planer om at lukke ambassaden i Havanna eller bryde de diplomatiske forbindelser.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.