Trumps indrejseforbud afvist af ny appelret

Præsident Donald Trump.

Blokeringen af præsidentens reviderede direktiv med indrejseforbud fra seks lande er blevet fastholdt af endnu en federal appeldomstol.

Den San Francisco baserede Ninth Circuit Court of Appeals afgjorde 12. juni, at præsident Trump havde overskredet sin myndighed og at det var ’fornuftigt’ at konkludere, at præsidenten forsøgte ’at sætte en bestemt religion i dårligt lys’.

Kendelsen følger en lignende afgørelse fra Fourth Circuit Court of Appeals i Richmond, Virginia, og betyder, at Trump-administrationen ikke har andre muligheder end at få sagen afgjort ved USA’s Højesteret.

Det justerede indrejseforbud, som præsident Donald Trump udstedte i marts, forbyder indrejse af borgere fra Iran, Libyen, Somalia, Sudan, Syrien og Yemen medmindre de allerede havde visum.

Irak var fjernet fra det første indrejseforbud, der blev udskrevet i januar, men domstolene, som blokerede for det første direktiv har nu gentaget deres blokade overfor det nye direktiv.

The Ninth Circuit Court siger, at Trump ikke er kommet med ’tilstrækkelig begrundelse for at suspendere indrejse for mere end 180 millioner borgere udelukkende på grund af deres nationalitet’.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.