Trumps indrejseforbud fortsat blokeret

En federal appelret har fastholdt blokaden af præsident Donald Trumps reviderede indrejseforbud og afviser direktivet med bemærkninger om manglende beskrivelse af nationale sikkerhedsproblemer, mens direktivet “flyder med religiøs intolerance, fjendtlighed og diskrimination.”

Trumps første indrejseforbud blev skrevet i januar og var rettet mod borgere i syv hovedsageligt muslimske lande, men blev blokeret ved lokale domstole. Den 6. marts underskrev Trup en smallere version af direktivet som rettede sig mod indbyggere i Iran, Libyen, Somalia, Sudan, Syrien og Yemen.

Federale dommere i Hawaii og Maryland nedlagde forbud mod det nye direktiv, der skulle træde i kraft 16. marts. Sagen blev forelagt en federal appeldomstol, som den 25. maj fastholdt forbuddet mod Trumps direktiv. Det ventes nu, at sagen vil blive forelagt USA’s Højesteret.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.