TUI åbner for rejser til Vietnam

TUI etablerer en direkte rute for pakkerejser fra København. Endestationen for TUIs Boeing 787 Dreamliner er den eksotiske tropeø Phu Quoc, hvor peberet gror.

”Vietnam vil de kommende år udvikle sig til en langt større turistdestination end i dag. Derfor er vi glade for at etablere den direkte Dreamliner-rute nu, så danskere kan få den unikke følelse af at ’opdage’ et nyt sted i verden”, siger Nikolai Johnsen, pressechef i TUI.

Hidtil har rejser til Vietnam primært været baseret på ruteflyløsninger med ét eller flere stop, men TUI flyver nonstop fra København, hvilket reducerer flytiden til 10 timer.

”Man skal rejse til Vietnam, hvis man er interesseret i den særlige sydøstasiatiske gæstfrihed med fantastisk mad og palmerammede sandstrande. Tager man fra Phu Quoc til de nærliggende småøer kan man opleve, at folk har set meget få turister og på den måde føle sig som opdagelsesrejsende”, siger Nikolai Johnsen.

TUI’s hoteller står klar fra vintersæsonen 2017/2018, hvor rejsearrangøren forventer at sende 2.500 danskere på ferie.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.