TUI fordobler til Dominikanske Republik

Den kommende vinter vil fire charterfly lande med danskere i Den Dominikanske Republik. En analyse fra TUI viser, at 10.000 danskere vil besøge landet i 2018 – mere end en 10-dobling på 10 år.

TUI vil sende 5.000 gæster fra Danmark til Den Dominikanske Republik og udvider programmet med en direkte flyvning fra København til Punta Cana på vestkysten som alternativ til den eksisterende flyvning til Puerto Plata på nordkysten.

”Begge flyvninger vil være direkte, mens vores konkurrenter enten flyver via Stockholm eller køber sig ind på vores fly. Det giver vores rejsende en både prismæssig og tidsmæssig fordel”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for TUI.

Baggrunden for Den Dominikanske Republiks kraftige vækst er bl.a. en strøm af amerikanske turister til Cuba efter de ophævede sanktioner. Det betyder, at amerikanerne flokkes til Cuba og gør det tæt på umuligt for danskere at finde hoteller til den rigtige pris. Derfor vender mange sig nu mod den lidt mindre kendte Dominikanske Republik, der tilbyder meget af den samme caribiske stemning.