TUI fordobler til Dominikanske Republik

Den kommende vinter vil fire charterfly lande med danskere i Den Dominikanske Republik. En analyse fra TUI viser, at 10.000 danskere vil besøge landet i 2018 – mere end en 10-dobling på 10 år.

TUI vil sende 5.000 gæster fra Danmark til Den Dominikanske Republik og udvider programmet med en direkte flyvning fra København til Punta Cana på vestkysten som alternativ til den eksisterende flyvning til Puerto Plata på nordkysten.

”Begge flyvninger vil være direkte, mens vores konkurrenter enten flyver via Stockholm eller køber sig ind på vores fly. Det giver vores rejsende en både prismæssig og tidsmæssig fordel”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for TUI.

Baggrunden for Den Dominikanske Republiks kraftige vækst er bl.a. en strøm af amerikanske turister til Cuba efter de ophævede sanktioner. Det betyder, at amerikanerne flokkes til Cuba og gør det tæt på umuligt for danskere at finde hoteller til den rigtige pris. Derfor vender mange sig nu mod den lidt mindre kendte Dominikanske Republik, der tilbyder meget af den samme caribiske stemning.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.