TUI fordobler til Dominikanske Republik

Den kommende vinter vil fire charterfly lande med danskere i Den Dominikanske Republik. En analyse fra TUI viser, at 10.000 danskere vil besøge landet i 2018 – mere end en 10-dobling på 10 år.

TUI vil sende 5.000 gæster fra Danmark til Den Dominikanske Republik og udvider programmet med en direkte flyvning fra København til Punta Cana på vestkysten som alternativ til den eksisterende flyvning til Puerto Plata på nordkysten.

”Begge flyvninger vil være direkte, mens vores konkurrenter enten flyver via Stockholm eller køber sig ind på vores fly. Det giver vores rejsende en både prismæssig og tidsmæssig fordel”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for TUI.

Baggrunden for Den Dominikanske Republiks kraftige vækst er bl.a. en strøm af amerikanske turister til Cuba efter de ophævede sanktioner. Det betyder, at amerikanerne flokkes til Cuba og gør det tæt på umuligt for danskere at finde hoteller til den rigtige pris. Derfor vender mange sig nu mod den lidt mindre kendte Dominikanske Republik, der tilbyder meget af den samme caribiske stemning.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.