TUI henter otte milliarder i overskud

tui-cruises-mein-schiff-3-jpgVerdens største rejsearrangør har leveret et solidt regnskab med udsigt til langsigtet overskudsvækst. Nøgletallene lyder på en omsætning på 150 milliarder kroner og en stigning i overskuddet på 14,5% til otte milliarder kroner i EBITA. Væksten i overskud fra hoteller og krydstogter endte på henholdsvis og 46% og 61%.

”Væksten kommer fra vores hoteller og krydstogtsskibe, hvor vi har investeret massivt og vil fortsætte med at investere stort. I de kommende år vil vores danske kunder få glæde af nybyggede krydstogtsskibe og moderne hotelkoncepter, der kun kan bestilles hos os”, siger Gorm Pedersen, landechef for TUI i Danmark.

Investeringen i hoteller betyder, at TUI i højere grad satser på at udelukke konkurrenter fra de mest attraktive hotelkoncepter. Af samme årsager har danske gæster i et år kun kunnet bestille de populære RIU-hoteller gennem TUI. Den satsning alene har betydet et højere overskud på 160 millioner kroner.

Samtidig hæver TUI sin forventning for de kommende års overskud frem til 2019 op til minimum 10%: Fremtiden ser meget lys ud. I Danmark har vi lige gennemført et navneskifte, og ført an af en omfattende mediekampagne er vores sommersalg utrolig stærkt med 26% højere niveau.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.