TUI køber Legend of the Seas

legend_of_the_seas_cruises-250x184TUI Group vil modernisere Thomson Cruises gennem køb af krydstogtskibet Legend of the Seas fra Royal Caribbean International.

Thomson Cruises vil drive skibet under navnet ’TUI Discovery 2’ fra maj 2017. Med overtagelsen vil Thomson Cruises flåde bestå af seks krydstogtskibe.

TUI ejer både rejsearrangører, flyselskaber, hoteller og krydstogtskibe, og netop krydstogterne er i koncernens fokus for at fremme væksten for den globale TUI Group, som i Danmark er repræsenteret af Star Tour.

Skibet har plads til 1.832 passagerer i 915 kabiner, hvoraf 40% har balkoner. Skibet blev søsat i 1994.

Søsterskibet Splendour of the Seas overgik til Thomson Cruises i april i år og skal sejle under navnet ’TUI Discovery’.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.