Turismen går styrket ind i 2011

”Det er glædeligt, at det gode samarbejde mellem organisationerne i dansk turisme nu kan udvides med to nye medlemmer. Jeg tror, at vi vil få yderligere opmærksomhed i vores argumentation, når vi har en større bredde”, siger formand for TS Preben Christensen, Campingrådet.  

”TS er meget tilfreds med, at der har været politisk lydhørhed for vores argumenter om, at turisterhvervet skal have bedre rammevilkår. Det er glædeligt, at der i forbindelse med finanslovsaftalen for 2011 blev taget hul på momsafløftningen og gennemført forbedring af fradraget for feriehuse. Nu skal den politiske lydhørhed holdes fast, så der bliver gennemført yderligere forbedringer af rammevilkårene. Det er stærkt tiltrængt” siger han. 

TS består af Campingrådet, Danhostel – Danmarks Vandrerhjem, Danmarks Rejsebureau Forening, Danmarks Restauranter og Cafeer, Feriehusudlejernes Brancheforening, Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark og  Horesta.   

Som led i rotationen mellem de forskellige medlemmer af TS har Campingrådet ved årsskiftet overtaget formandskabet efter Horesta.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.