Turismen i Tunesien er hårdt ramt

0

TunesienTURISME: Et år efter terrorangrebet på en strand i Sousse kæmper Tunesien fortsat for at skaffe turister til landet. Mange hoteller er lukket, fordi englændere fravælger landet.

Det var især britiske turister, der blev ramt under et terrorangreb i Sousse. Det har kunnet mærkes på turistindustrien, og særligt englændere har fundet andre rejsemål.

”Antallet af engelske turister er faldet med 98 procent i Sousse,” siger den regionale turistmedarbejder Fouad el Ouad.

For første gang siden terrorangrebet sidste år har Tunesiens turistkontor udrullet en ny marketing kampagne i England. De håber på, at Udenrigsministeriet i England vil give grønt lys til de rejsebureauer, der igen ønsker at sælge rejser til Tunesien, skriver travelmole.com

Situationen i England lige nu, er, at Udenrigsministeriet ikke direkte forbyder turister at besøge Tunesien, men har gjort det meget besværligt for rejsebureauerne at få forsikret deres rejsende til landet.

Mange europæiske rejseselskaber har ligeledes annulleret charterrejser til Tunesien, og det samlede antal af turister i Tunesien er nu faldet til et så lavt niveau, at landet håber på turister fra andre nationaliteter. En del russiske turister besøger stadig landet, og Tunesien ser blandt andet Algeriet som det nye håb.

Tunesien forsøger lige nu at sende et signal til kommende turister ved at hæve sikkerhedsniveauet i landet. Der er blandt andet bevæbnede soldater ved udsatte områder.

Det danske udenrigsministerium advarer danske turister mod at rejse til Tunesien på grund af den høje terrorrisiko.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz