Turismen til Folkemøde Bornholm

folkemødeTuristerhvervet og de centrale offentlige turistaktører vil sætte turismen til debat i et moderne sommerhus for at drøfte, hvordan man skaber vækst og arbejdspladser i Danmark.

Regeringen prioriterer turismen højt og har nedsat Vækstteam for turisme- og oplevelsesøkonomi. Turismen skaber 120.000 arbejdspladser og en omsætning på over 80 milliarder kroner om året. Erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen og formand for Danmarks Vækstråd, Lars Nørby Johansen, vil debattere med turismens centrale aktører torsdag klokken 17.15 til 18.15.

Hvordan udvikler vi dansk turisme, så vi får vækst og beskæftigelse? Det vil Danske Regioner, Kommunernes Landsforening, folketingsmedlemmer, turisterhvervet, VisitDenmark, Videncenter for Kystturisme, Cyklistforbundet og regionale turismeselskaber debattere fredag klokken 12.30-14.00.

Lørdag klokken 10-11 er der cykelløb fra Turisternes Hus arrangeret af Cyklistforbundet.

”Dansk turisme skal stå sammen, hvis vi skal skabe job og vækst, og derfor er det positivt, at så stor en del af organisationerne er med på Folkemødet på Bornholm,” siger formanden for Turisterhvervenes Samarbejdsforum, Steen Seitner, adm. direktør i DanCenter.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.