Turistchef 50 år i fængsel

Juthamas Siriwan.

Thailands tidligere turistchef Juthamas Siriwan er idømt 50 års fængsel for at modtage 1,8 millioner dollars i bestikkelse.

Som guvernør for Tourism Authority of Thailand, modtog Juthamas Siriwan bestikkelse fra to Hollywood producenter for at lade dem arrangere Bangkok International Film Festival. Retten fandt hende skyldig i 11 tilfælde af af korruption fra 2002 til 2007 og dømte hende samtidig til at refundere pengene til TAT.

Ved samme lejlighed blev Juthamas Siriwans datter idømt 44 års fængsel for at lade beløbene indsætte på sine bankkonti for at undgå opdagelse.

Filmproducenterne Gerald og Patricia Green blev idømt seks måneders fængsel i 2010 ved en amerikansk domstol for at overtræde Foreign Corrupt Practices Act.
En FBI-undersøgelse klarlagde, at parret havde scoret mere end 13,5 millioner dollars for at arrangere filmfestivalen i Bangkok.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.