Turkish Airlines får sit fly nr. 300

turkish airlines nr 300Flyselskabet er nu et af verdens store, hvilket blev markeret ved selskabets modtagelse af fly nr. 300 i Atatürk International Airport under overværelse af dignitarer fra selskabet og fra Airbus.

Turkish Airlines startede i 1933 med fem fly. Flåden omfattede 100 fly i 2006, 200 i marts 2013 og med 300 i dag er Turkish Airlines nr. 13 målt i antal fly 83 år efter starten.

Douglas Anderson, Senior Sales Director hos Airbus kommenterede især, at Turkish Airlines er gået fra syv til 70 widebody fly på bare ti år.

Nummer 300, en Airbus 330-300 er desuden det første udrustet med både galley og sæder, der er fremstillet i Tyrkiet af TCI –Turkish Cabin Interiors respektive TSI –Turkish Seat Industries.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.