Turkish Airlines øger på Jylland

2019/08/defaultmain.jpgFLYSELSKABER: Fra sidst i april stiger Star Alliance-medlemmets betjening af Billund og Aalborg fra tre til fem ugentlige fly. Samtidig kigger Turkish Airlines på at få større eller flere fly til Københavns Lufthavn. Selskabet passerer i år destination nr. 250.

Fra 29. april skruer Turkish Airlines op på Jylland. I forvejen har selskabet tre fly om ugen fra Istanbul til Aalborg og derfra til Billund og så retur til Istanbul. De to nye ekstra flyvninger afgår fra Istanbul til Billund, derfra til Aalborg og så tilbage til Istanbul.

”Turkish Airlines øger på Jylland pga. megen efterspørgsel på det jyske marked,” siger Mical Ambæk, fra flyselskabets kommercielle afdeling i Danmark, der også klarer de kommercielle aftaler med bl.a. rejsebureauer.

Mical Ambæk tilføjer, at Turkish Airlines også kigger på en fjerde afgang på hverdage til Københavns Lufthavn – eller indsættelse af større fly. ”Og når Billund eller Aalborg er klar til at stå alene, får de egne direkte fly fra Istanbul,” siger han.

Turkish Airlines fortsætter med at være Star Alliancens bolværk mod de fremadstormende flyselskaber fra Den persiske Golf, Emirates, Etihad og Qatar Airways.

Turkish Airlines’ vækst er også stor i Norge. Her har det allerede to daglige flyvninger fra Oslo til Istanbul. Og fra sommerprogrammet stiger det på Oslo til tre afgange på hverdage. Også i år begynder selskabet at flyve dagligt året rundt fra Stavanger til Istanbul – de kommende år følger ruter fra Bergen og Trondheim.