TV aften med dansk slotshotel og Bangkoks lufthavn

0

kokkedal slotREJSEBRANCHE TV: Langt om længe kommer TV-produktionen af Kokkedal Slotshotel i aften på skærmen efter at være flyttet flere gange siden optagelsen i august. Og så er der endda fejl i de forud trykte TV-programmer. – Aftenen slutter med problemer i Bangkok Lufthavn.

Kan man vente længe nok, kan man også se et af Danmarks – måske det flotteste – slotshoteller i TV2 i aften. Allerede i august var holdet bag serien ”Danmarks dejligste slotshoteller” i Hørsholm og optog fra Kokkedal Slot med tilføjelsen ”Copenhagen” for at undgå forveksling med Nordjylland. Med Cecilie Frøkjær som vært.

Siden er reportagen flyttet to gang og er nu endelig fastlagt til i aften på TV2. Men i de udsendte programmer omtales i stedet en reportage fra det tidligere kongeslot Gram Slot. Det er udsendt fra presseafdelingen og bragt i alle magasiner i denne uge – hvilket altså igen er en fejl. Tror vi, men lad os nu se om der endelig er plads til det så smukt renoverede slot i Kokkedal..

Senere kommer på samme kanal en reportage fra Bangkok Airports nye internationale lufthavn. Her drejer det sig om passagerer, som ikke kan komme ud. En engelsk turist har mistet sit pas, og en indisk turist har fået et ildebefindende og bliver tilbageholdt af turistpolitiet.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz