TV reportage fra Kokkedals Slot flyttet endnu engang

0

kokkedal slotSLOTSFERIE: TV2 er i gang med en serie om Danmarks smukke og spændende slotshoteller, og sidst i serien ligger Kokkedal Slot i Nordsjælland, som nu endelig ser ud til at blive sendt mandag 18. maj.

TV-transmissionen fra Kokkedal Slot efter den store million ud- og ombygning blev af TV2 optaget i august i dejligt solskin. Senere er den flytte to til tre gange. Den skulle have været sendt i onsdags, men blev igen pillet af programmet.

Nu har direktør Michael Telling og hans stab fået at vide, at den sendes mandag 18. maj – og Solen skinner forhåbentligt også til den tid. ”Det er ikke værst at vente på noget godt,” siger Michael Telling til standby.dk.

Imens kan han glæde sig over pænt besøg, som også rækker ud over selve slottet med lancering af begrebet Slotscatering. Temaet lanceres som: ”Gå til bords som konger og dronninger under eget tag.”

Den får heller ikke for lidt i lanceringen: ”Slotscatering disker op med det allerbedste fra de royale rammer, sammensat i fire fristende menupakker, til priser der er til at forstå”.

Hvad det sidste angår, taler vi om 295 kr. pro persona.

 

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz