Tysk hotelgruppe til København

Et A&O-familieværelse på hotellet i Amsterdam.

Et A&O-familieværelse på hotellet i Amsterdam.

HOTELLER: Næste sommer rykker en stor tysk hotelgruppe ind i Danmark med 270 værelser i København.

A&O Hotels og Hostels åbner i sommeren 2017 sin første filial i Danmark – på Tagensvej på Nørrebro tæt på Bispebjerg Station.

Det kombinerede hotel og hostel får 670 senge i 270 værelser i forskellige kategorier – flersengsværelser, familieværelser og dobbeltværelser.

”København er en af Europas mest populære destinationer, og i AP Pension har vi fundet en kompetent udlejningspartner,” siger adm. direktør hos A&O Hotels og Hostels, Oliver Winter.

“A&O Hotel & Hostels er et meget spændende koncept, som virkelig synes relevant på det danske marked,” siger direktør for AP Ejendomme, Peter Olsson.

A&O har valgt at starte i Danmark på Nørrebro, bl.a. fordi bydelen også er et studenterkvarter med mange caféer og natklubber. Her bor unge mennesker fra hele verden, hvilket giver kvarteret et livligt og multikulturelt præg, hedder det.

A&O investerer nu seks mio. euro i ombygningen og indretningen af bygningen på Tagensvej, som man har lejet i 30 år.

A&O Hotels og Hostels henvender sig med sit kommende koncept i hovedstaden mod storbyturister, familier og grupper. Ifølge A&O får det kommende hotel og hostel overnatningspriser fra 12 euro i flersengsværelse og 39 euro pr dobbeltværelse. Der bliver bl.a. også cykeludlejning, gæstevaskeri, gæstekøkken og gratis wi-fi.

A&O blev grundlagt i 1999 og har indtil nu 31 hoteller i 19 byer i Tyskland, Østrig, Holland og Tjekkiet. A&O-gruppen råder over ca. 22.000 senge og havde sidste år over 3,2 mio. overnatninger samt en omsætning på tæt på 100 mio. euro. Kæden vokser for øjeblikket med over 25 pct. om året, og der er planer om yderligere hoteller og hostels.