Tyskere bruger mindre end andre turister

panorama-selfie-1024x576_0De tyske turister står for 29% af turistmarkedet i Danmark, men de bruger langt færre penge end turister fra andre nationer.

Alle prognoser tyder på en god sommer med hensyn til at tiltrække turister fra Tyskland, men de bruger færre penge, når de er i Danmark end mange andre turister, fortæller Søren Kragelund, direktør i Fårup Sommerland: ”Der skal fire tyske turister til at opveje én nordmand”, siger han til dr.dk.

Turisternes døgnforbrug ifølge Danmarks Statistik og VisitDenmark: Rusland: 2.647 kr., USA: 2.033 kr., Frankrig: 1.532 kr., Sverige: 1.370 kr., Norge: 1.184 kr., Holland: 725 kr. og Tyskland: 464 kr.

For at de tyske turister skal bruge flere penge skal turismebranchen og erhvervslivet være bedre til at kommunikere om mulighederne i Danmark, mener Jacob Kierkegaard, souschef for strategi og udvikling i Dansk Kyst- og Naturturisme: ”Vi kan godt få dem til at bruge flere penge, hvis udbuddet og kvaliteten er der.

Et godt eksempel er vores cykelstier. Vi skal få overnatningsstederne til at kunne håndtere cykelgæsterne og supplere med de cykelprodukter, de er interesseret i”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.