Tyskland indfører grænsekontrol fra Danmark

”Rigspolitiet er informeret om, at de tyske myndigheder har indført grænsekontrol for rejsende, der fra Danmark ønsker at rejse til Tyskland”, skriver Rigspolitiet ifølge jyllands-posten.dk i en meddelelse.

Årsagen til den midlertidige grænsekontrol er G20-mødet i Hamborg den 7. og 8. juli. Det betyder, at danske statsborgere, som ønsker at krydse grænsen kan blive mødt med grænsekontrol i perioden frem til 11. juli.

”Rigspolitiet opfordrer til, at man som hidtil ved rejser til Tyskland husker at medbringe pas”, skriver politiet i en pressemeddelelse.

En midlertidig foranstaltning ved større arrangementer ses også i Danmark. For eksempel har Danmark indført indrejsekontrol ved Folkemødet på Bornholm.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.