Ud af skolen for at spare på ferien

41% af forældrene har taget børnene ud af skolen for at rejse uden for skoleferien, mens yderligere 20% ingen skrupler har med hensyn til at gøre det, hvis behovet melder sig.

Når forældre skal fortælle hvorfor, de tager deres børn ud af skolen, er en primær grund, at der kan spares en del ved at rejse uden for skoleferien. Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere fra hele landet.

31% af forældrene med børn mellem fem og ni år kunne godt finde på at tage børnene ud af skolen til fordel for en rejse. Årsagen er primært af økonomisk karakter.

’’Det er klart, at rejsepriserne er på deres højeste i skoleferierne. Det handler om udbud og efterspørgsel. Så vi oplever, at især de lidt dyrere rejser placeres uden for skolernes ferier. Mange vil ganske enkelt have mere for pengene. I vintermånederne er det særligt destinationer som Thailand, Dubai, Bali og De Kanariske øer, der lokker,’’ siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef for Apollo.

Selv om skolen er børnenes arbejde, så mener hver tredje ikke, at børnene tager skade af at holde lidt fri fra skolen, når de drager afsted på ferie. Det er især forældre med mindre børn, der vurderer at børnene godt kan holde fri til fordel for kvalitetstid med familien.

Kun 10%. af de adspurgte forældre med hjemmeboende børn, kunne aldrig finde på at tage børnene ud af skolen for at holde ferie.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.