Udsigt til ny deltagerrekord ved årets Pow Wow

Den danske Discover America-komite er igen i år bedst i Skandinavien til at få rejsebureauer til at deltage i årets Pow Wow, som Los Angeles 21-25.april er vært for i år. Sidste år var Pow Wow i San Francisco og næste år er den enorme fagmesse atter i Las Vegas.

 

Mens den svenske og norske Discover America-komite kun har fået hhv. fem og ti rejsebureauagenter til at deltage i årets Pow Wow, kommer der ifølge de foreløbige tal 17 rejsebureauagenter fra 13 danske rejsebureauer til Pow Wow.

Dermed er Danmark ligesom de forrige år omtrent lige så store som Norge og Sverige til sammen.

 

Tallene kom frem, da den danske Discover America-komite i går holdt sin hidtil største USA-workshop – det skete på det nyrenoverede Marriott-hotel i København, hvor de ca. 200 tilmeldte fra rejsebranchen kunne møde over 20 udstillere, herunder repræsentanter fra syv amerikanske delstater.

 

Årets Pow Wow i Los Angeles har deltagelse af 1.100 amerikanske leverandører til rejsebranchen med samlet 3.500 repræsentanter. De ”speeddater” gennem de hektiske Pow Wow-dage med 1.200 købere fra rejsebureauer i 70 lande verden over. Arrangementet dækkes af 400 pressefolk – herunder takeoff.dk/Stand By.
Med over 5.100 deltagere bliver årets Pow Wow større end fagmessen sidste år i San Francisco.

 

USA er det mest besøgte oversøiske rejseland for danskerne. Sidste år var der atter over en kvart million danske ankomster – og igen mere en million ankomster fra de nordiske lande.

 

I øvrigt promoverer det danske GSA-bureau, Atlantic Link, Pow Wow overfor mødeindustrien i Norden og Baltikum. Mødearrangører skal ikke betale for at deltage i årets Pow Wow.

 

I år vil amerikanerne gøre ekstra indsats for at gøre USA interessant over for arrangører af møder og konferencer. Her er Atlantic Link blevet udnævnt til operatør af indsatsen i Norden af U.S. Travel Association, der arrangerer Pow Wow.
Atlantic Links ejer og adm. direktør, Karin Gert Nielsen, er også direktør for den danske Discover America-komite.

 

For at gøre det tiltrækkende for mødearrangører at deltage i Pow Wow i Los Angeles, skal de ikke betale deltagergebyr og de får hotelophold i Los Angeles betalt af arrangørerne.

 

Den gigantiske fagmesse arrangeres af U.S. Travel Association i samarbejde med en lang række private virksomheder og offentlige myndigheder i værtsbyen.

 

Læs mere om Pow Wow i Los Angeles på www.ustravel.org og www.powwowonline.com

Skrevet af Henrik Baumgarten