Udstillerrekord på kæmpe feriemesse

0

Ferie for Alle messecenter herningTURISME: Om to uger åbner Skandinaviens største feriemesse. ”Vi har for første gang over 1.100 udstillere – hallen med udlandsrejser er udsolgt,” siger messechef. USA’s ambassadør åbner Ferie for Alle, hvor der uddeles flere priser.

”Jeg skal ikke brokke mig. Det tegner til ny besøgsrekord med for første gang over 1.100 udstillere under Ferie for Alle her i Messecenter Herning,” siger projektchef Anders Ladefoged Mortensen til standby.dk – han står med sit team igen i år i spidsen for messen i weekenden 26.-28. februar.

Alle MCH’s 14 haller er i brug til Ferie for Alle, halvdelen er igen i år optaget af camping. Men der er andre inspirationsmuligheder under messen, som er opdelt i fem temaområder: Ud over camping også Udland, Danmark, Golf og Udeliv.

Der er allerede udsolgt i Hal G med oversøiske rejser, mens der er få stande tilbage i Hal M, som har charterrejserne. I Hal M er de store charterrejsebureauer og deres store stande, f.eks. Apollo, Bravo Tours, Primo Tours, Spies og Star Tour.

”Samlet får Ferie for Alle i år for første gang over 1.100 udstillernavne fordelt på 500 stande, f.eks. har Tyskland en stand med 23 udstillere,” siger Anders Ladefoged Mortensen og tilføjer, at udlandshallen som noget nyt i år også har turistkontorer fra Estland, Montenegro, Litauen, Slovakiet og Venezuela – ligesom Norge har et stort udstillerområde.

”Turistkontorerne kommer til Herning fordi de har hørt godt om vores rejsemesse og her kan komme i kontakt med f.eks. danske rejsebureauer,” siger Anders Ladefoged Mortensen og tilføjer, at USA i år er partnerland for Ferie for Alle – og at messen derfor åbnes af USAs berømte ambassadør i Danmark, Rufus Gifford. Alle USA-udstillere samles i samme område.

Ferie for Alle byder også på 120 gratis rejseforedrag, nyheder fra udstillerne og konkurrencer med præmier.

Siden 1998 har Ferie for Alle eksisteret i sin nuværende form. I år forventer messen at byde velkommen til gæst nummer én million.

På Ferie for Alle uddeles også en række priser. Havfrue-prisen og Årets Rejsejournalist kåres af Anne-Vibeke Isaksen, formand for Danske Rejsejournalister, hertil kommer tre busrejsepriser: Årets Busrejsearrangør, Årets Turistbusselskab og Årets Innovatør.

Ferie for Alle besøges årligt af over 60.000 gæster og er åben fredag og lørdag kl. 10-18 og søndag kl. 10-17.

Mere på hjemmesiden: ferieforalle.dk

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz