Uheldig stewardesse ugens topscorer

ural-airlinesVOR EGEN VERDEN: Det hører til sjældenhederne, at en stewardesse falder ud af flyet. Heldigvis skete det på landjorden og blev ugens mest læste.

Stewardesserne bliver normalt på flyet til passagererne er kommet af. Således gik det ikke, da et fly fra Ural Airlines i Dubai blive påkørt af en cateringvogn i en så kraftig kollision, at en af stewardesserne røg ud af døren og ned på landingsbanen og fik alvorlige skader.

En dramatisk historie, som var så utraditionel, at den blev ugens mest læste her på siden. På andenpladsen kom nyheden om, at der i aftalen mellem USA og EU om Open Skies er indskrevet en paragraf om den sociale dimension, som kan blive taget i brug af USA for at stoppe Norwegian på det amerikanske marked. Den havde af gode grunde stor interesse.

Endelig fulgte som nr. tre i sidste uge den mere lette afdeling, og nyheden om at Air Alsie skænker fredags øl om bord på sidste tur inden weekenden.

Top 10 listen så således ud: 1. Stewardesse faldt ud af fly, 2. Lovtekst kan måske stoppe Norwegian, 3. Flyselskab skænker fredags øl, 4. Lavprisselskaber tiltrækker ikke erhvervsrejser, 5. Rejseforsikring på vrangen, 6. Ny overenskomst for Horesta ansatte, 7. Brasilien siger nej tal til A 380, 8. Brandstrup er tilbage, 9. Ingen undskyldning for krydstogtskibe, 10. Sun-Air får flere nye ruter.