Ukendt skæbne venter kendt hotel

TURISME: Hotellet nord for København, der i 25 år var hjemsted for landsholdet i fodbold, lukker muligvis ved årsskiftet. Samtlige ansatte er opsagt, men ejeren af bygningen vil ikke sige hvad fremtidsplanerne er.

Samtlige ansatte på First Hotel Marina i Vedbæk på Strandvejen ud til Øresundskysten er sagt op. Hotellet med 126 værelser modtager ikke bookinger for 2018, og intet er oplyst om, hvad der sker fremover.

Medarbejderne ved kun, at de står uden job fra januar.

“Vi kan ikke tage imod nye aftaler for 2018, for vi ved ikke, om døren er åben for hoteldrift i 2018,” siger hoteldirektør Susanne Jensen fra First Hotel Marina til Kursuslex og tilføjer:

“Vi er ved at dø af nysgerrighed for at vide, hvad der skal ske, men vi aner absolut intet. Alle er opsagt og søger nye jobs.”

Ejer af First Hotel Marinas bygningen, Lars Christiansen, bidrager ikke. “Jeg har ingen kommentarer,” lyder det korte svar.

Heller ikke First Hotel-kædens informationschef, Erlend Ellingsen, kender svaret: “Det stemmer, at aftalen med Hotel Marina udløber i december. Vi ejer ikke ejendommen, og ved desværre ikke, hvad ejeren vil foretage sig med bygningen, når lejeperioden slutter,” siger han.

Indtil 2008 var Hotel Marina stedet hvor det danske fodboldlandshold boede forud for hjemmekampe. Siden har landsholdet brugt Hotel Marienlyst ved Helsingør.