Unge genopdager interrail

Rejseeventyret kombineret med personlig frihed og fornuftige priser var årsagen til den betydelige strøm af unge interrail-rejsende i 1970’erne og -80’erne og nu har ungdommen fået endnu et argument, nemlig klimabevidsthed.

 

Lavprisflyselskabernes fremkomst var med til at gøre flyrejsen så billig, at togene ikke kunne være med, når de unge skulle vælge ferie, men nu er togene igen ’in’. Det har DSB kunnet konstatere ved, at man i årets første tre måneder har fordoblet salget af interrail-billetter, skriver 24timer ifølge politiken.dk.

Underdirektør i DSB Salg, Anne-Lise Bach Sørensen, siger, at interrail er den tydeligste trend i år, hvor man især har solgt rigtig mange 22 dages togpas. Det har fået DSB til at overveje introduktion af et seniorpas til folk over 60 år fra næste år.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.