Uro blandt feriehus-udlejere

Carlos Villaro Lassen.

Carlos Villaro Lassen.

I går bragte takeoff.dk en udtalelse fra Danske Sommerhusudlejere. I et svar siger direktøren for Feriehusudlejernes Brancheforening, at man ’ikke ønsker at gå ind i de udokumenterede anklager fra Danske Sommerhusudlejere, som tilsyneladende er en forening uden medlemmer’.

Af  Carlos Villaro Lassen 

”Påstandene fra Danske Sommerhusudlejere om, hvem Feriehusudlejernes Brancheforening repræsenterer, hvordan Ankenævnet for Feriehusudlejning fungerer og andre fejlagtige udsagn om lovgivningsmæssige sammenhænge er til skade for danske sommerhusejere.

Feriehusudlejning står for over halvdelen af alle udenlandske overnatninger i Danmark, og det er heldigvis en sund branche båret af, at private sommerhusejere udlejer til turister.

Feriehusudlejernes Brancheforening mener, at man må ryste på hovedet over, at Danske Sommerhusudlejere ønsker at fremme sig selv ved at forsøge at ødelægge branchen.

Fritidshusejernes Landsforening har skrevet ud til deres medlemmer, at de ikke ønsker at samarbejde med Danske Sommerhusudlejere, heller ikke i sagen om ankenævnet”.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.