Uro i Mellemøsten trækker krydstogtskib til København

0

AIDAaura_AussenansichtCRUISE: Aida Cruise frygter for passagerernes sikkerhed og omlægger program for Aida Aura, som i stedet kommer fire gange til København i sommer med 6.000 gæster.

Det samlede antal anløb med krydstogtskibe i år til Københavns Havn kommer nu op på 290 med forventet 715.000 gæster og 210.000 besætningsmedlemmer. Det er en stigning på fire anløb og yderligere 6.000 pasagerer siden årsskiftet. Tæt på halvdelen, 137 skibe, skifter passagerer i København.

Det siger den krydstogtansvarlige i Københavns Havn, direktør Arnt Møller Pedersen til standby.dk.

”Rederierne har altid passagerernes sikkerhed øverst på dagsordenen. Og Aida Cruises har skønnet, at de stadigt stigende uroligheder i Mellemøsten gør det nødvendigt at omlægge ruterne for Aida Aura. De flytter skibets rute til den nordlige del af Europa. Det betyder fire anløb til København med ca. 6.000 gæster,” fortsætter han.

Aida Cruises er en flittig gæst i København bl.a. på mange korte ture fra Tyskland, men også med en del videre til Baltikum eller op langs den norske kyst. Det bliver til i alt 31 anløb, eller 11 procent af det totale antal krydstogsanløb i år til Københavns Havn.

I sommerens løb kommer følgende Aida-skibe på besøg, nemlig AidaDiva, Aida Vita, AidaMar og AidaAura.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz