USA-hotelkæde til Europa

0

kimpton, karin gert nielsen, cindy brewster, dorte smith og John MiglioriniHOTELLER: Amerikanske Kimpton Hotels, der tilskrives æren for at have opfundet konceptet boutique hotels, er nu oppe på 67 hoteller i USA. Næste år får kæden for første gang hoteller i Europa og Caribien.

Amsterdam bliver næste år Kimpton Hotels første hotel i Europa. Ligeledes kommer der i 2017 Kimpton-hotel på caribiske Grand Cayman.

Kimptons direktør for internationalt salg, Cindy Brewster, sagde i går til standby.dk, at Kimpton har ”en hel hær af udviklingsfolk, der kigger på nye steder at åbne Kimpton-hoteller.” Cindy Brewster tilføjer, at der endnu ikke er planer om at åbne i København. Det kommende hotel i Amsterdam får ca. 250 værelser.

Kimpton startede i San Francisco, men har i dag Washington D.C.-regionen som sit største forretningsområde med 16 hoteller. Senest har Kimpton åbnet nye hoteller i Austin, hovedstaden i Texas, i Cleveland samt i Milwaukee.

Kimpton-turneen denne uge startede i går i København på Guldsmed Hotel Axel, der kommer tættest på dansk pendant til Kimpton. Der var syv repræsentanter for Kimpton – og 50 rejsebureauagenter til sammenkomsten i København.

I dag fortsætter Kimptons årlige skandinaviske turne i Gøteborg fulgt af Oslo og Stockholm.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz