Usikker sikkerhedskontrol

Både forsikringsbranchen og passagererne er fortvivlede og beklager sig, men lufthavnsledelsen mener det er de rejsendes eget ansvar at passe på deres ejendele.

 

”Det er ikke et godt system når flypassagerer oplever at blive frastjålet ting, mens de befinder sig i sikkerhedskontrollen. Hvis der skulle være et sted, hvor man skal føle sig helt tryg, er det netop der”, siger kommunikationsdirektør Emma Elisabeth Vennesland i Europæiske Rejseforsikring til NRK.

Hun støtter passagerne og herunder den tidligere norske fiskeriminister Svein Munkejord, som fik sin PC stjålet i sikkerhedskontrollen på Oslo lufthavn Gardermoen.

Informationschef Jo Kobro fra Oslo lufthavn Gardermoen mener imidlertid, at passagererne selv er ansvarlige for deres ejendele.

 

”Vi skal bare sørge for, at der ikke kommer ulovlige genstande ombord i flyene for at varetage flysikkerheden”, siger han.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.