Vækst for sommerhusudlejningen

Sommerhussæsonen er ved at være forbi, og derfor har campaya.dk gjort status over en sæson, som endnu en gang sætter rekord.

Campaya.dk er en søgemaskine, som samler sommerhusene på tværs af de danske udlejningsbureauer, og de følgende tal er opgjort på baggrund af udlejningsstatistikken fra samtlige 26.000 danske sommerhuse i søgemaskinen.

I juni blev der udlejet 20% flere sommerhuse herhjemme end i juni sidste år. I juli og august var udlejningsniveauet marginalt højere end sidste år. I hver måned var der en stigning på mindre end en procent sammenlignet med 2016.

Samlet er der i de tre sommermåneder udlejet 9% flere sommerhuse i år sammenlignet med sidste år. I højsæsonen i juli og august er niveauet cirka det samme, mens der er udlejet markant flere i juni, ligesom det samme ser ud til at ske i september.

Claus Pedersen, direktør Campaya.dk: “Tallene viser, at sæsonen er blevet længere. Det er glædeligt, fordi sommerhusmarkedet i højsæsonen er presset på kapaciteten, og det derfor ikke er muligt at leje meget mere ud i den periode. Samtidig skal den forøgede udlejning ses i lyset af, at der aldrig er udlejet så mange sommerhuse, som sidste år. Det gør årets resultat endnu mere imponerende.”

“De danske udlejningssommerhuse er eftertragtede som aldrig før. Der er fokus på hyggen og samværet i husene, og det er nok også en af forklaringerne på, hvorfor det dårlige sommervejr ikke har medført en tilbagegang i udlejningen. Når vejret er dårligt, hygger man sig inden døre og så tager man på tur, når det er tørvejr.”

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.