Vækst hos Carlson Wagonlit Travel

TravelCare-PlanningBookingCarlson Wagonlit Travel (CWT) rapporterer et solidt finansielt resultat for 2015 på trods af udfordrende økonomiske klima.

CWT har øget væksten for nye områder med 1,7 milliarder dollars og det samlede salg nåede 24,2 milliarder dollars.

De nordamerikanske transaktioner steg med 1,1%. Transaktioner i Europa, Mellemøsten og Afrika faldt med 1,2%, mens omsætningen i Latinamerika faldt med 7,8%. Asien-Pacific havde et stabilt antal transaktioner.

2015 var et stærkt år for app’en CWT To Go med en vækst i registreringer på 62% til 560.000 brugere. I starten af 2015 lancerede CWT fuldt integreret mobil hotelbooking i 17 markeder og opnåede ~35.000 hotelbookinger og 10 millioner dollars i salg.

Douglas Anderson, CWTs præsident & CEO: ”2015 var et udfordrende år for den samlede branche på grund af det markante fald i energipriser. Vi leverede ikke desto mindre et solidt resultat. Vi fortsatte med at fokusere på at udvide vores teknologiske produktudbud. Det skete med lanceringen af hotelbookinger på CWT To Go og den globale opstart af CWT AnalytIQs, et værktøj til at rapportere og styre rejsedata. Endelig har vi styrket vores vækstplatform i Frankrig med opkøbet af Ormès, der er førende inden for møder og events, og med salget af rejsebureauet Havas Voyages.”

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.