Vandflyrute forventer 15.000 passagerer

LUFTFART: Danmarks nyeste indenrigsrute, vandflyveren mellem København og Aarhus, får ny prisstruktur. Det bliver billigere at flyve midt på dagen. Selskabet har fået schweizisk AOC. PATA har i marts arrangement i Aarhus med selskabets direktør.

Nordic Seaplanes, der sidste sommer åbnede vandflyruten mellem havnene i København og Aarhus, får ny prisstruktur. I forbindelse med starten af den nye sæson i morgen, introducerer Nordic Seaplanes ny prisstruktur, der skal gøre det mere attraktivt at bruge ruten midt på dagen.

Adm. direktør for og kaptajn i Nordic Seaplanes, Lasse Rungholm, siger til standby.dk: ”Nordic Seaplanes har netop skiftet fra at have kroatisk driftstilladelse, AOC, til en schweizisk hos Zimex Aviation.”

Nordic Seaplanes forventer i 2018 at få sit næste fly. I år forudser Lasse Rungholm, at Nordic Seaplanes kommer op på 15.000 passagerer.

Nordic Seaplanes flyver i denne tid to-tre gange om dagen mellem havnene i København og Aarhus. Når der er mest gang i butikken, tager flyet med 17 passagersæder fem flyvninger på strækningen. Flyet må kun flyve i dagslys.

”Vi er den hurtigste transportform mellem de to byer – med en transporttid på 45 minutter,” siger direktør og medejer af Nordic Seaplanes, Lasse Rungholm, til standby.dk

Lasse Rungholm er lillebror til Jesper Rungholm, adm. direktør og medejer af Danish Air Transport. Storebror har ingen investeringer i Nordic Seaplanes, hvis anden medejer er Lars Erik Nielsen.

PATA-arrangement med Lasse Rungholm

I øvrigt har rejsebrancheforeningen PATA Danmark netop inviteret sine medlemmer til sammenkomst i Aarhus 23. marts. Her kan deltagerne netop møde medstifter af Nordic Seaplanes, Lasse Rungholm. Arrangementet foregår i Nordic Seaplanes lokaler på Østhavnsvej i Aarhus.