Vejle Rejser samarbejder med Amadeus

Systemet dækker såvel front-, mid- som back office-funktioner i én og samme løsning. Det nye værktøj, som tages i brug den 1. november, er resultat af et tæt udviklingssamarbejde siden december 2009, da Vejle Rejser erkendte et behov for ny teknologi for at matche de finjusterede serviceydelser, forretningsstrategier og mål, der er nødvendige for at opnå succes på markedet for forretningsrejser. I en række workshops og rådgivende samtaler kortlagde parterne de særlige behov,før de udviklede den færdige løsning.

 

SAM er udviklet til at styrke kundeloyaliteten på grundlag af en effektiv funktion, der udarbejder en række tilbud, før rejsen vælges, og som sikrer, at kunden får et vist antal alternative rejsemuligheder. Opfølgningsprocessen støttes af en effektiv dokumenthåndtering, der øger den andel af kunder, der rent faktisk booker en rejse, og opsalgsmulighederne. Endvidere muliggør systemet, at information offentliggøres til erhvervskunder efter rejsen via en skræddersyet webportal.

 

Den nye aftale er en fortsættelse af et langvarigt og tæt samarbejde mellem Vejle Rejser og Amadeus om teknologiske værktøjer til rejsebooking.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.