Velkommen til Travelmedia Nordic

Adm. direktør og ansvarshavende redaktør for medieselskabet Travelmedia Nordic, Ole Kirchert Christensen, til venstre, med Lars Thuesen, ejer af Scandinavian Travel Media. Foto: Michael Stub

Scandinavian Travel Media og Travelmedia Nordic fusionerer, og fremover står Ole Kirchert Christensen i spidsen for Standby.dk og Check-in.dk.

1. oktober, få dage inden Danish Travel Awards, meddelte Scandinavian Travel Media og Travelmedia Nordic, at de to selskaber havde fusioneret, og at Travelmedia Nordic bliver det fortsættende selskab.

Det betyder bl.a., at ejer af og adm. direktør for Travelmedia Nordic, Ole Kirchert Christensen, fremover er adm. direktør og ansvarshavende redaktør for medieselskabet.

”Med fusionen med Travelmedia Nordic har vi fremtidssikret os og skabt et stærkt medie,” sagde Lars Thuesen i sin velkomst på scenen ved Danish Travel Awards, inden han gav ordet til Ole Kirchert Christensen.

Den adm. direktør og ansvarshavende redaktør for medieselskabet Travelmedia Nordic, Ole Kirchert Christensen, sagde bl.a.:

”Jeg har før været en smule misundelig over, at det var Stand By, der arrangerede Danish Travel Awards. Men i aften er jeg stolt over at stå her som en del af værtskabet. Nu skal vi i gang med de indledende øvelser med at skabe en forretningsplan for næste år, hvor Travelmedia Nordic skal blive en endnu mere attraktiv samarbejdspartner for rejsebranchen.”

Scandinavian Travel Media med bl.a. standby.dk og Travelmedia Nordic med check-in.dk fusionerede 1. oktober. Travelmedia Nordic bliver det fortsættende selskab og får ejer af Travelmarket.dk, Ole Stouby, til venstre, som bestyrelsesformand, mens en anden aktionær i Travelmedia Nordic er Joakim J. Hvistendahl, til højre. Den øvrige bestyrelse udgøres af Ole Kirchert Christensen, Lars Thuesen og Stig Thygesen.

Se flere billeder fra Danish Travel Awards 2017 på Facebook

x

Læs Også

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Danish Travel Awards er blevet flyvende

AIRLINE: Sun-Air vandt prisen som bedste europæiske flyselskab ved Danish Travel Awards 2017. Det kan man i øjeblikket se på selskabets fly.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.