Velkommen til Travelmedia Nordic

Adm. direktør og ansvarshavende redaktør for medieselskabet Travelmedia Nordic, Ole Kirchert Christensen, til venstre, med Lars Thuesen, ejer af Scandinavian Travel Media. Foto: Michael Stub

Scandinavian Travel Media og Travelmedia Nordic fusionerer, og fremover står Ole Kirchert Christensen i spidsen for Standby.dk og Check-in.dk.

1. oktober, få dage inden Danish Travel Awards, meddelte Scandinavian Travel Media og Travelmedia Nordic, at de to selskaber havde fusioneret, og at Travelmedia Nordic bliver det fortsættende selskab.

Det betyder bl.a., at ejer af og adm. direktør for Travelmedia Nordic, Ole Kirchert Christensen, fremover er adm. direktør og ansvarshavende redaktør for medieselskabet.

”Med fusionen med Travelmedia Nordic har vi fremtidssikret os og skabt et stærkt medie,” sagde Lars Thuesen i sin velkomst på scenen ved Danish Travel Awards, inden han gav ordet til Ole Kirchert Christensen.

Den adm. direktør og ansvarshavende redaktør for medieselskabet Travelmedia Nordic, Ole Kirchert Christensen, sagde bl.a.:

”Jeg har før været en smule misundelig over, at det var Stand By, der arrangerede Danish Travel Awards. Men i aften er jeg stolt over at stå her som en del af værtskabet. Nu skal vi i gang med de indledende øvelser med at skabe en forretningsplan for næste år, hvor Travelmedia Nordic skal blive en endnu mere attraktiv samarbejdspartner for rejsebranchen.”

Scandinavian Travel Media med bl.a. standby.dk og Travelmedia Nordic med check-in.dk fusionerede 1. oktober. Travelmedia Nordic bliver det fortsættende selskab og får ejer af Travelmarket.dk, Ole Stouby, til venstre, som bestyrelsesformand, mens en anden aktionær i Travelmedia Nordic er Joakim J. Hvistendahl, til højre. Den øvrige bestyrelse udgøres af Ole Kirchert Christensen, Lars Thuesen og Stig Thygesen.

Se flere billeder fra Danish Travel Awards 2017 på Facebook

x

Læs Også

Danish Travel Awards er blevet flyvende

AIRLINE: Sun-Air vandt prisen som bedste europæiske flyselskab ved Danish Travel Awards 2017. Det kan man i øjeblikket se på selskabets fly.

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.