Venskabsforeninger på egne ben

De to venskabsforeninger blev dannet i 1960’erne og var i mange år tilknyttet Benns Rejser, senere MyPlanet.  De har gennem årene hjulpet tusindvis af medlemmer til Australien, New Zealand, Canada og USA.

 

”Selv om det er et stort arbejde at etablere nyt sekretariat, udvikle nyt medlemsblad og få stablet en ny og hjemmeside på benene, er det også Venskabsforeningernes chance for at udvikle sig i takt med tiden ”, siger Frans van het Erve, formand for Australsk New Zealandsk Venskabsforening. ”Vi er nu mere fleksible og kan tilbyde medlemmerne en vifte af medlemsfordele og kontante tilbud på rejser m.v.”

 

”Det vil glæde mig, om forretningspartnere og andre interessenter tager kontakt for at udvikle nye samarbejdsformer til gavn for medlemmerne og kontakten med befolkningen i vore destinationslande”, fortsætter han.

 

Venskabsforeningerne samarbejder under navnet Curious Explorer, og har hjemmesiden www.curiousexplorer.dk  Curious Explorer har ansat Helle Rettig som sekretariatsleder.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.