Verdenskrydstogtet i 2024 sejles af skibet Seven Seas Mariner, der her ses ved et tidligere besøg i Sydney. Regent Seven Seas Cruises har foreløbig fem små luksuskrydstogtskibe, i 2023 kommer et sjette. PR-foto: Regent Seven Seas Cruises.

Verden rundt-luksuskrydstogt udsolgt på tre timer

Til priser på op til 1,2 millioner kroner blev 2024-udgaven af World Cruise krydstogtet med Regent Seven Seas Cruises solgt på under tre timer. Krydstogtet besøger på fire måneder 66 byer på fire kontinenter.

2024-udgaven af World Cruise-krydstogtet skal sejles af skibet Seven Seas Mariner, der har plads til 700 passagerer med to i hver af kahytterne der alle har balkon, og en besætning på 445. Starten går i begyndelsen af januar 2024 fra Miami og gennem 132 dage, lidt over fire måneder, besøger skibet 66 havne i 31 lande på fire kontinenter.

Siden 2014 har Regent Seven Seas Cruises været ejet af Norwegian Cruise Line Holdings. Udover selve Norwegian Cruise Line ejer krydstogtkoncernen også Oceania Cruises.

Krydstogtet blev udsolgt på under tre timer, oplyser rederiet. Priserne startede ved 60.000 euro, cirka 450.000 kroner per person for en Deluxe Veranda Suite, og op til op til over 164.000 euro, cirka 1,2 millioner kroner, for en Master Suite. Med i prisen er udover i princippet caviar og champagne, eller anden gourmetmad, døgnet rundt også udflugter i de mange havne, skibet efter planen anløber.

Preferred sales agent for Regent Seven Seas Cruises i Danmark, er krydstogtbureauet Bella Vista Travel. Hvis grundlægger og ejer, Jesper Boas Smith, siger til STANDBY.DK:

”Vi har ingen gæster på 2024-krydstogtet, men vi har tidligere haft kunder med andre af deres verdenskrydstogter, hvilket de har været meget begejstret for. Men at planlægge, hvad man skal i fire måneder om over tre år fra nu, er selvfølgelig også sin sag, selv om man naturligvis kunne komme ud af det, hvis man havde bestilt krydstogtet og så ikke kunne til den tid.”

Fire kontinenter på 132 dage
Pressemeddelelsen fra Regent Seven Seas Cruises fortæller ikke, hvor i verden, passagererne kommer fra.

Men Mariner-skibet, der blev taget i drift tilbage i 2001, starter i Miami, derfra går det gennem Panama-kanalen, op langs USA’s vestkyst, videre til Hawaii, øer i det sydlige Stillehav, besøg i New Zealand, Australien, lande i Sydøstasien, Mellemøsten, gennem Suez-kanalen til Middelhavet over Atlanten til Bermuda og derfra til Miami.

I alt bliver krydstogtet på omkring 34.500 nautiske mil eller små 64.000 kilometer.

Relaterede artikler:

Krydstogtrederi bruger milliarder på nye luksusskibe

Erfaren turismeprofil i spidsen for krydstogtnetværk

Tvivler på krydstogtskibe i danske havne i år